Frank Veldhuijzen

Medical Product Advisor

Liesselse ondernemers ondersteunen Jesper Arts

De Liesselse ondernemers Hans van Someren en Frank Veldhuijzen gaan hun dorpsgenoot en atleet Jesper Arts financieel ondersteunen in zijn poging aansluiting te maken bij de internationale atletiektop.

Tijdens de open dag van het nieuwe pand van Van Someren’s onderneming werden afgelopen zaterdag twee sponsorcontracten ondertekend.

Hans van Someren is directeur van “VS Rubber Recycling B.V.”, een internationaal opererende bedrijf dat, onder andere en heel toepasselijk de grondstof produceert voor atletiekbanen.

Frank Veldhuijzen is directeur van “Veldhoeve Holding B.V.”. Hij is medical product advisor in de zorgsector.

Al meerdere jaren is geboren en getogen Deurnenaar Cees Welten, directeur van financieel opleider en detacheerder “Welten” in Vessem, hoofdsponsor van Liesselnaar Arts.

Jesper Arts (22) heeft inmiddels alle jeugd en –beloftecategorieën in de atletiek doorlopen, won meerdere nationale titels en staat nu voor de uitdaging om de internationale top te bereiken. Vanwege een voetblessure kon hij afgelopen zomer zijn Nederlandse titel op de 400 meter horden niet verdedigen. Inmiddels heeft hij de trainingen op Nationaal Sportcentrum Papendal hervat.

ZORGT VOOR ZORG